Skok na obsah

Techblog > Osobní > Nový Techblog na nové adrese

[CNW:Counter] TOPlist
4. 2. 2004 - Osobní

Nový Techblog na nové adrese

Opustil jsem Sweb, který vylepšil své služby na neúnosnou úroveň. Být na vlastní doméně je dobrý pocit, ale díky kroku Swebu jsem přechod poněkud urychlil oproti původnímu plánu. Co z toho vyplývá? Techblog je nyní taková betaverze. To znamená, že není dobrý nápad odkazovat na současné trvalé odkazy, neboť nebudou v budoucnosti tak trvalé, jak se zdají dnes. Dále plánuji také změnit ladění vzhledu zpátky do serióznější polohy. Největším problémem bude přesun komentářů. Přemýšlím, jak je dostat tady bez toho, že bych se nadřel jako mezek. To je vše, čeho byste se mohli obávat.

Následují samé sociální jistoty. Struktura webu zůstane zachována, takže se nebudete muset obávat, že se tady ztratíte, i když nevěřím, že jste se toho kdy báli. Ale nejdůležitějí změnou je redakční systém. Po roce hostování na eLKově EasyBlogu (s naprostou spokojeností) přecházím na neméně výborné Bloxxy zvelebované Honzou Bienem, které nabízí přecejen více možností.

A protože žádná betaverze by nebyla pořádnou betaverzí bez betatesterů, prosím vás, čtenáře Techblogu, abyste se na mě obrátili s jakoukoliv připomínkou ohledně vzhledu a funkčnosti Techblogu. Šťastné a veselé čtení.

P. S. Víte, že 12. 1. 2004 oslavil Techblog své první výročí? Mezi česko/slovenskými blogy je to skutečně dědek. :-)

Napsal Martin Srubar v 23:28 | Komentáře (10)
Dočetli jste článek? A co nyní?
Pokračujte třeba čtením starších či novějších článků na obdobná témata v této rubrice.

Starší příspěvek: Je tu někdo transhumanista?
Novější příspěvek: Nesmysly v 21. Století

Nebo se podívejte na titulní stránku, co je nového. > Přejít na titulní stránku
Pokud máte čas a chcete si počíst, doporučuji archív. > Přejít na archív
Jestli vás zajímá něco konkrétního, vyhledejte si na Techblog.cz právě to své téma.

Weblog pro ty, které zajímá věda a technika.

Téma…

Časopis 21. století

Časopis 21. století
Časopis 21. století je nejznámější a nejoblíbenější vědecko-technický časopis. Na čem je ale založena jeho popularita? Z velké části jsou v něm obsaženy nesmysly. Jde o záměr nebo je to pouze neschopností autorů? Upřímně řečeno, co by odborník získal tím, že by v něm publikoval?
13. 8. 2004
Speciály…

Energetická krize

Energetická krize
Za dveřmi je energetická krize. Co budeme dělat, až dojde ropa a další fosilní paliva? Sledujte vývoj alternativních druhů energie a pohonů a hledání nových ropných nalezišť.