Skok na obsah

Techblog > Osobní > Tak mě tady (bohužel) máte

[CNW:Counter] TOPlist
4. 8. 2003 - Osobní

Tak mě tady (bohužel) máte

Opravdu bohužel. Mnohem raději bych se ještě rekreoval. Už jsem vás mohl potěšit :-) svými pindy v sobotu večer, ale ještě stále pokračuji v líném tempu a prodlužuji si tak dovolenkovou pohodu.

No a jak jsem se měl? KRÁSNĚ! Nebudu používat víc superlativ. Je to zbytečné. Kdybyste podle nich mohli cítit tu (dejme tomu) radost/štěstí, tak byste nemuseli na dovolenou jezdit a stačilo by vám číst Techblog. :-)

Byl jsem Rebe upozorněn na to, že text písničky Leaving on a jetplane není to pravé pro popis mých tehdejších pocitů (viz komentáře předchozího spotu). Měla stoprocentně pravdu. Člověk si vždycky zapamatuje jen to, co se mu hodí, a tak jsem neprozřetelně vypustil malou dezinformaci. Ovšem téměř přesně sedí na mé pocity, které jsem měl poslední den před odjezdem. Ještě jsem si ji neprozřetelně (ale dobrovolně) ten den pustil do sluchátek… Navíc jsem to doplnil I Don't Want To Miss A Thing a byl z toho hotový Armagedon. :-)

Napsal Martin Srubar v 22:37 | Komentáře (2)
Dočetli jste článek? A co nyní?
Pokračujte třeba čtením starších či novějších článků na obdobná témata v této rubrice.

Starší příspěvek: So kiss me and smile for me
Novější příspěvek: Za co všechno můžou hvězdy

Nebo se podívejte na titulní stránku, co je nového. > Přejít na titulní stránku
Pokud máte čas a chcete si počíst, doporučuji archív. > Přejít na archív
Jestli vás zajímá něco konkrétního, vyhledejte si na Techblog.cz právě to své téma.

Weblog pro ty, které zajímá věda a technika.

Téma…

Časopis 21. století

Časopis 21. století
Časopis 21. století je nejznámější a nejoblíbenější vědecko-technický časopis. Na čem je ale založena jeho popularita? Z velké části jsou v něm obsaženy nesmysly. Jde o záměr nebo je to pouze neschopností autorů? Upřímně řečeno, co by odborník získal tím, že by v něm publikoval?
13. 8. 2004
Speciály…

Energetická krize

Energetická krize
Za dveřmi je energetická krize. Co budeme dělat, až dojde ropa a další fosilní paliva? Sledujte vývoj alternativních druhů energie a pohonů a hledání nových ropných nalezišť.