Skok na obsah

Techblog > Osobní > Drobné novinky na webu

[CNW:Counter] TOPlist
25. 9. 2005 - Osobní

Drobné novinky na webu

Doba pokročila, vývoj nezastavíte, a tak i Techblog má několik vylepšení.

RSS všech komentářů, pamatování a speciály

Možná jste si všimli, že se pod formulářem pro přidání komentáře objevil link na nový RSS kanál, který obsahuje nezkrácené komentáře všech rubrik ve formátu RSS 0.91. Formulář si nyní, pokud chcete, nově pamatuje vaše údaje. Poslední novinkou jsou speciály. První speciál je zaměřený na blížící se energetickou krizi.

Nové zajímavé blogy

Jelikož nyní pravděpodobně o něco poklesne frekvence příspěvků na Techblogu, není naškodu se porozhlédnout i jinde, kde se zajímavě píše.

Nejdříve vám doporučím výborný blog Al-Ashe, který se věnuje trochu jiným oborům vědy a techniky než Techblog. Je zaměřen především na biologii a související vědy. Kvalita příspěvků je neuvěřitelně vysoká. Ze svého pohledu nemohu říci, že by se jednalo o populární vědu. Jsou to lidově vyprávěné vědecké studie. Články na tomto weblogu se nečtou, nýbrž studují.

Ale nejen vědou živ je člověk. Brněnský bloger Miroslav Kučera přesunul svůj Digitální weblog na novou doménu Digi24.cz a připravil pěkný nový design, který se současnými trendy neřídí, ale místo toho je určuje. Začal nás znovu zahrnovat novinkami ze světa digitální techniky.

Věřím, že vás nevědecký příspěvek neodradí od dalšího sledování Techblogu.

Napsal Martin Srubar v 21:45 | Komentáře (144)
Dočetli jste článek? A co nyní?
Pokračujte třeba čtením starších či novějších článků na obdobná témata v této rubrice.

Starší příspěvek: Proč eBay koupila Skype doopravdy
Novější příspěvek: Archív Techblogu za rok 2003 ke stažení

Nebo se podívejte na titulní stránku, co je nového. > Přejít na titulní stránku
Pokud máte čas a chcete si počíst, doporučuji archív. > Přejít na archív
Jestli vás zajímá něco konkrétního, vyhledejte si na Techblog.cz právě to své téma.

Weblog pro ty, které zajímá věda a technika.

Téma…

Časopis 21. století

Časopis 21. století
Časopis 21. století je nejznámější a nejoblíbenější vědecko-technický časopis. Na čem je ale založena jeho popularita? Z velké části jsou v něm obsaženy nesmysly. Jde o záměr nebo je to pouze neschopností autorů? Upřímně řečeno, co by odborník získal tím, že by v něm publikoval?
13. 8. 2004
Speciály…

Energetická krize

Energetická krize
Za dveřmi je energetická krize. Co budeme dělat, až dojde ropa a další fosilní paliva? Sledujte vývoj alternativních druhů energie a pohonů a hledání nových ropných nalezišť.