Skok na obsah

Techblog > Osobní > Kdo lže, ten krade (update 31. 10.)

[CNW:Counter] TOPlist
28. 10. 2003 - Osobní

Kdo lže, ten krade (update 31. 10.)

A snad i do pekla se hrabe. :-) Původně jsem se nechtěl zapojit do Pixyho bombardování, ale Dušan Hlavatý si nedal říct po dobrém, začal očividně lhát a to mě naštvalo. Myslel jsem, že když už se v diskuzi pod spotem Další zloděj omluvil, tak to napraví. Chybu udělá každý a měl by dostat šanci se zlepšit. Toto je ovšem pravý opak. Takže smůla. Tento chlapík si na internetu pravděpodobně HODNĚ dlouho nevrzne a je možné, že si tímto svým činem zkazil svůj život, protože když si o něm někdo zkusí něco vyhledat, tak dostane velmi povzbudivé reference. A takového obchodního partnera asi nikdo chtít nebude.

31. 10. 18:08 - Nevím, jestli Lukáš Mižoch testoval, jak blogeři zareagují na jeho inspiraci CSS souborem komentářů Míry Kučery, jestli třeba nesvrhnou další bombu, jestli se o něm nebude víc mluvit (jako že se už mluví :-) nebo měl nějaký jiný důvod, ale už se asi nic nestane, neb eLKa zasáhnul a Lukáš na truc komentáře odstranil. Jsem tudíž zvědav, stejně jako DW na reakci/stanovisko RG-Blogu.

Já mám to štěstí, že mé neostylované komentáře nikdo neukradne a design Techblogu taky není světoborný. Zatím mohu být v klidu. :-)

Napsal Martin Srubar v 21:45 | Komentáře (2)
Dočetli jste článek? A co nyní?
Pokračujte třeba čtením starších či novějších článků na obdobná témata v této rubrice.

Starší příspěvek: Omalovaný míček - update
Novější příspěvek: Je tu někdo transhumanista?

Nebo se podívejte na titulní stránku, co je nového. > Přejít na titulní stránku
Pokud máte čas a chcete si počíst, doporučuji archív. > Přejít na archív
Jestli vás zajímá něco konkrétního, vyhledejte si na Techblog.cz právě to své téma.

Weblog pro ty, které zajímá věda a technika.

Téma…

Časopis 21. století

Časopis 21. století
Časopis 21. století je nejznámější a nejoblíbenější vědecko-technický časopis. Na čem je ale založena jeho popularita? Z velké části jsou v něm obsaženy nesmysly. Jde o záměr nebo je to pouze neschopností autorů? Upřímně řečeno, co by odborník získal tím, že by v něm publikoval?
13. 8. 2004
Speciály…

Energetická krize

Energetická krize
Za dveřmi je energetická krize. Co budeme dělat, až dojde ropa a další fosilní paliva? Sledujte vývoj alternativních druhů energie a pohonů a hledání nových ropných nalezišť.