Skok na obsah

Techblog > Osobní > Co mě potěšilo...

[CNW:Counter] TOPlist
2. 3. 2003 - Osobní

Co mě potěšilo…

I když je nadpis, co mě potěšilo, tak začnu tím, co mě zarmoutilo :-). Bohužel nefunguje Blog This, takže se budu muset rozhlédnout po nějakém jiném nástroji pro rychlé přidávání příspěvků nebo opustit Blogger. Dále mě mrzí, že málo bloguji a i když se nemá psát o tom, že se píše nebo nepíše, tak napíšu, že se budu snažit psát více (když si po sobě předchozí větu přečtu, tak mi vstávají hrůzou vlasy na hlavě :-). Ve vědě se toho děje plno a já vás nezásobuji svými komentáři; hrůza :-). A co mě teda potěšilo? Nevím. Je to mnoho maličkostí i větších věcí, ale nic konkrétního mě nenapadá.

Za tento spot se skoro až stydím. Jsem jako politik – nazvu spot "Co mě potěšilo", nenapíšu tu nic o tom a ještě tím zaperu tolik místa a hlavně, a to je nejdůležitější, promrhám drahocenný čtenářův čas.

Stydím se…

Napsal Martin Srubar v 18:20 | Komentáře (2)
Dočetli jste článek? A co nyní?
Pokračujte třeba čtením starších či novějších článků na obdobná témata v této rubrice.

Starší příspěvek: Miliarda sem, miliarda tam ...
Novější příspěvek: Blogger už mě s... ehm štve

Nebo se podívejte na titulní stránku, co je nového. > Přejít na titulní stránku
Pokud máte čas a chcete si počíst, doporučuji archív. > Přejít na archív
Jestli vás zajímá něco konkrétního, vyhledejte si na Techblog.cz právě to své téma.

Weblog pro ty, které zajímá věda a technika.

Téma…

Časopis 21. století

Časopis 21. století
Časopis 21. století je nejznámější a nejoblíbenější vědecko-technický časopis. Na čem je ale založena jeho popularita? Z velké části jsou v něm obsaženy nesmysly. Jde o záměr nebo je to pouze neschopností autorů? Upřímně řečeno, co by odborník získal tím, že by v něm publikoval?
13. 8. 2004
Speciály…

Energetická krize

Energetická krize
Za dveřmi je energetická krize. Co budeme dělat, až dojde ropa a další fosilní paliva? Sledujte vývoj alternativních druhů energie a pohonů a hledání nových ropných nalezišť.