Skok na obsah

Techblog > Osobní > Bojkot T-mobile? Na co?

[CNW:Counter] TOPlist
17. 1. 2003 - Osobní

Bojkot T-mobile? Na co?

V poslední době se po českém internetu šíří výzva k bojkotu T-mobilu na 28. 1.Stránky, které se mu věnují jsou např. tmo.webpark.cz, na kterých můžete mimo jiné nalézt i odkazy na další podobné stránky. Já osobně považuji bojkot za nesmysl, protože se jím nic nevyřeší. Kdybych byl zákazník T-mobile, tak by mě samozřejmě taky štvalo, že zdražil a že zruší SMS bránu, ale svůj nesouhlas bych projevil určitě jinak, než bojkotem.

Představte si ideální průběh bojkotu: 100% lidí vypne svůj mobil, tzn. že operátor nebude mít za ten den žádné příjmy, kromě paušálních. A co se stane potom? Management si může říct: V měsíci s 31 dny jsme měli provolaných minut a poslaných SMS jako v měsíci s 30 dny. Nic se nemusí změnit, protože když zákazníci protestují proti výši cen, tak chtějí u toho operátora zůstat. T-mobile nemá v ČR monopol, takže bojkotovat jej tímto způsobem je zcela zcestné.

Když se vám nelíbí ceny nebo služby vašeho operátora, nestávkujte, ale přejděte k operátorovi, který vám nabídne vám vyhovující služby za odpovídající ceny. O tom je trh. Ne o jednodenním bojkotu!

Napsal Martin Srubar v 15:58 | Komentáře (2)
Dočetli jste článek? A co nyní?
Pokračujte třeba čtením starších či novějších článků na obdobná témata v této rubrice.

Starší příspěvek: Webová obloha
Novější příspěvek: Medvídek Pů čte Techblog

Nebo se podívejte na titulní stránku, co je nového. > Přejít na titulní stránku
Pokud máte čas a chcete si počíst, doporučuji archív. > Přejít na archív
Jestli vás zajímá něco konkrétního, vyhledejte si na Techblog.cz právě to své téma.

Weblog pro ty, které zajímá věda a technika.

Téma…

Časopis 21. století

Časopis 21. století
Časopis 21. století je nejznámější a nejoblíbenější vědecko-technický časopis. Na čem je ale založena jeho popularita? Z velké části jsou v něm obsaženy nesmysly. Jde o záměr nebo je to pouze neschopností autorů? Upřímně řečeno, co by odborník získal tím, že by v něm publikoval?
13. 8. 2004
Speciály…

Energetická krize

Energetická krize
Za dveřmi je energetická krize. Co budeme dělat, až dojde ropa a další fosilní paliva? Sledujte vývoj alternativních druhů energie a pohonů a hledání nových ropných nalezišť.